Rygestop på din arbejdsplads

Tilbud tilpasset din virksomhed. Til dig der ønsker en røgfri arbejdsplads for dine medarbejdere.

Måske er du på udkig efter rygestopkurser, eller også vil du bare gerne have en snak om, hvordan din virksomhed kan sætte røgfrihed på dagsordenen. Uanset hvad står vi klar med relevante tilbud tilpasset din virksomhed.

3 ud af 4 rygere ønsker at stoppe med at ryge. Gode kolleger og røgfrie rammer gør det nemmere at tage beslutningen om et rygestop og fastholde den. Derfor har vi gratis rygestoptilbud til arbejdspladser, der ligger i Københavns Kommune.

Vi tilbyder:

Rygestopbod

Vi sender gerne en rygestoprådgiver på besøg på jeres arbejdsplads i to timer f.eks. ved planlagte sundhedsdage eller ved andre events om sundhed.

Inspirationsmøde

På mødet dykker vi ned i de værktøjer, der er brug for, hvis det skal lykkedes at kvitte tobakken. Alle er velkomne, uanset om de ønsker et rygestop eller ej. Et inspirationsmøde kan være med til at motivere medarbejderne, til at melde sig på et efterfølgende rygestopkursus.

Mødet er for 8–20 deltagere, ledes af en professionel rygestoprådgiver og varer 1,5 time.

Rygestopkursus

Kurser løber over fem mødegange á to timer fordelt på seks uger, med 7-15 deltagere.

En professionel rygestoprådgiver vil motivere og støtte deltagerne under hele kurset. På kurset sætter deltagerne i samråd med rygestoprådgiveren en fælles stopdag.

Københavns Kommune yder ikke tilskud til rygestopmedicin.

Arbejdspladsen skal stille en kontaktperson til rådighed, der er ansvarlig for at indhente tilmeldinger til kurset, udsende information samt deltage aktivt i rekrutteringen.

Når kontaktpersonen har rekrutteret minimum 7 medarbejdere til et kursus, aftales de konkrete kursusdatoer.

 

Kontakt

Røgfrit København